een jaar in analoog

Lichtjes overdreven, die titel, maar ik vermoed dat dit filmpje van ergens september tot pakweg een week of twee op mijn camera heeft gezeten, tot ik het vorige week heb binnengebracht voor ontwikkeling (+ lage resolutiescan).

office view (ii) office view (i)

Vorig jaar in de herfst, zat ik nog op het negende, alwaar ik elke ochtend met bovenstaand uitzicht werd begroet. Sinds begin vorig jaar ben ik naar het achtste verhuisd, waar ik enkel nog het linkse beeld (ironisch genoeg als ik naar rechters kijk) kan zien. Op het negende is immers een terras; op het achtste wordt die plaats ingenomen door meer bureaus.

strop

In oktober (2005) of zo is Henri begonnen met zwemlessen; naar de eerste les zijn we allebei meegegaan, nu wordt hij begeleid door mijn moeder. Hierboven een beeld van het kinderzwembad, achteraan in ’t Strop.

dakparking

Ongetwijfeld uit dezelfde periode stamt dit erm… stilleven van de lege dakparking van de Carrefour in Zwijnaarde. Wij parkeren altijd boven want daar is altijd plaats.

de schoonouders (i) de schoonouders (ii)

Mijn schoonouders, in het Hof van Herzele, een dikke maand geleden. (Dank u voor de traktatie.)

ijsbeer

Henri met ijsbeer, tijdens de erfgoeddag in Het Huis van Alijn, alwaar hij zijn handen verbrand heeft aan hete chocolademelk.

Voila. U bent weer mee.

Over de scans ben ik eigenlijk niet zo tevreden. De afgedrukte foto’s zien er vele keren beter uit, en ik denk dat ik terug wat meer analoog ga beginnen werken (behalve voor de optredens waarschijnlijk). Nu nog zien of ik wat aan die scans kan doen (misschien FotoShop eens proberen ipv Alltech).

2 gedachtes over “een jaar in analoog”

  1. Hmm ik vond de foto’s er prachtig uitzien, ook kwa kleur. Maar inderdaad, heb 1 maal m’n analoog filmpje laten scannen bij altecht. Nooit meer! Was absoluut niet tevreden over de kwaliteit.

    Maar hier zie ik het niet.
    hmm

  2. Inderdaad, de volgende keer dat ik een filmpje binnen doe is eht in de FotoShop, Alltech veels te duur.

Reacties zijn gesloten.