eindelijk een intel mac

Apple heeft eindelijk een Intel processor in zijn machines gestoken. Een MacBook Pro en een iMac met een Intel Core Duo chip (Pro en iMac, maken de machines resp. 4 en 2x sneller dan voorheen.

.Mac werd uitgebreid, en met iWeb betreedt Apple nu het pad van de webloggers. Ik bekijk het morgen allemaal een beetje grondiger, maar nu ga ik slapen. Goed nieuws in elk geval, en als de verwachtingen ingelost worden zie ik tegen de zomer misschien wel een nieuwe mac in de Albertlaan verschijnen. We zijn dringend aan een nieuwe computer toe (zoals u ondertussen misschien wel weet).

3 gedachtes over “eindelijk een intel mac”

  1. Ze hebben me mooi bij mijn pietje! Mijn nog geen 2 maand oude top-of-the-line iMac G5 is nu … euh … 2 to 3 keer trager dan de nieuwe Intel iMac. Op eBay er mee dan maar?

    Wel vreemd dat ze de “oude” modellen van zowel de iMac als de PowerBook nog steeds blijven verkopen. Ik heb zo’n bruin vermoeden dat pakweg Photoshop, nog geen “universal binaries”, helemaal niet 2 tot 3 sneller draait op de nieuwe iMac en MacBook Pro, wel integendeel.

    Heel verdacht ook dat ze nergens maar dan ook nergens vermelden hoe lang de batterij van die MacBook (wat een k*tnaam zeg !!) het uithoudt.

  2. Ik ga even de kat uit de boom kijken, maar zodra er iemand in slaagt om WinXP/Vista in Dual Boot op de MacBook Pro aan de gang te krijgen, denk ik dat ik nog eens “kosten ga maken”. Ik ben zowieso toch toe aan een nieuwe Laptop, want mijn trouwe D800 is aan vervanging toe.

  3. Dimboo, zwijg me. 2 maanden terug de (toen) nieuwste Powerbook 15″ aangeschaft (als switcher van het Windows platform), en nu…
    Heb ik het gevoel met iets voorhistorisch te zitten.

Reacties zijn gesloten.