uitgeteld

Tessa is nog steeds uitgeteld. Gisteren ben ik kort voor de middag naar huis gekomen, en heb meteen bijna meer mogen werken dan in Brussel (boodschappen, iemand?). Heel sympathiek van mijn chef overigens.

Vandaag heb ik mezelf ook tot onroerend goed laten verklaren, zodat het verschrikkelijk goed uitkomt dat de zoon, eerst door de grootouders werd meegenomen naar de opening van een of andere provinciale molen, en deze namiddag naar een verjaardagsfeestje mag. Al ben ik deze voormiddag eerst nog alleen naar ’t centrum mogen trekken om een paar films in de fnac te halen (ik beperk mijzelf tot 1 vooraf duidelijk gepland fnacbezoek per maand), bij Timmermans langs te gaan, en brood, groenten en fruit te kopen.

De beschikbaarheid van vers fruit is duidelijk hét grote voordeel van dit seizoen. We hebben net een paar verschrikkelijk goede nectarines achter de kiezen, en kersen, jongens, ik kon er met moeite van afblijven.

Of ik die wagen niet van voor mijn deur zou laten slepen, vroeg een (verre) buur toen hij mij foto’s van de werken zag nemen. Hij grijnsde breed en wees naar het bestelwagentje voor mijn poort, dat toebehoort aan de werkmannen, die dit weekend de laatste tramsporen vervangen. Het is hier eigenlijk best aangenaam wonen.

Een gedachte over “uitgeteld”

  1. Ik zag het ook deze morgen-vroeg (met mijn zombieoogjes). Dacht: mmm, beter niets van zeggen of hij krijgt een paar tramsporen in zijn kot binnen. Bestelwagen was van een of andere ploeg uit Afrika die kwam filmen hoe ze die werken deden blijkbaar. Ook gezien: dat klein ’tracteurken’ werkt met spitstechnologie om de trambedding te ‘egaliseren’: draadloos verbonden met laserstraal van de landmeter!
    Timmermans? De snoepwinkel? Temmerman?

Reacties zijn gesloten.