mobistar helpdesk

Mobistar biedt haar klanten de mogelijkheid hun factuur (gedetailleerd) on-line te bekijken. Om van die mogelijkheid gebruik te kunnen maken, dien je je echter eerst te registreren. On-line, zoals dat hoort.

Je geeft daartoe je GSMnr in, vervolgens je klantnummer, en ondertussen krijg je een SMS toegestuurd, met een voorlopig paswoord, dat je onmiddellijk moet veranderen. Nog even wat gegevens verifiëren, en hopsa, je bent vertrokken. Of dat is toch de bedoeling. Want bij die laatste stap, ging het voor mij verkeerd.

Toen ik op Ga verder klikte, kreeg ik steeds de melding dat er iets verkeerds was met mijn geboortedatum. Ik heb alles geprobeerd: drie verschillende browsers (Firefox, Safari, Internet Explorer), de datum wijzigen naar getallen waarvan ik vermoedde dat er niks mee verkeerd kon gaan, maar niks hielp. Dus heb ik maar naar de ‘helpdesk’ gebeld (het was ondertussen 21u30).

Een gratis nummer (als je met je GSM belt), 5000, waar je je eerst door een schijnbaar oneindig aantal opties moet worstelen (geeft niks, het is toch gratis), om bij een operator terecht te kunnen komen.

Welk een service. De juffrouw aan de andere kant van de lijn stelde meteen voor de registratieprocedure voor mij te doorlopen. Heel vlot, tot ik een SMS kreeg toegestuurd met het voorlopig paswoord, dat ik niet kon achterhalen zolang ik zelf met de GSM aan het bellen was. Geen enkel probleem. De juffrouw vroeg naar een ander telefoonnummer waarop ze mij kon bereiken, belde mij daarop terug, gebruikte het voorlopige paswoord, vulde alle gegevens in, geraakte voorbij het ‘datum’-probleem, en hopsa, ik was geregistreerd. Ze wachtte bovendien geduldig tot ik daarna zelf was ingelogd alvorens zeer vriendelijk afscheid te nemen.

Dankuwel juffrouw. Ik hoop dat u –met recht en reden– veel voldoening uit uw job haalt.

5 gedachtes over “mobistar helpdesk”

 1. Awel, ik heb een half jaar geleden zo goed als hetzelfde meegemaakt, eveneens bij Mobistar (al was het mijn bedoeling om online sms’jes te kunnen versturen vanop mijn telefoonnummer). Ook een prima service gekregen, in mijn geval echter van een man. Dit uiteraard terzijde.

 2. ik had gisteren ook zo’n probleem maar dan om mij te registeren in onze hoofdbibliotheek ergens een paar kilometers verder in Brussel.
  Ik had in de catalogus gezocht (wat je als gast kunt doen via intranet en internet.
  Ik wilde boeke reserveren maa rik zag niet hoe ik mijn “winkelwagentje” kon doorsturen.
  ik kreeg gewoon een standaard mail met mijn inloggegevens
  dat werkte natuurlijk niet
  weer gemaild en toen belde “wendy” mij op en ze doorliep ook de hele procedure met mij en kwam erachter da tik dus een verkeerde inlog had gekregen.
  jaja leuk dat er nog enthousisaste helpdeksmensen zijn 😉
  nu nog een nieuwe telefoon, tgen dat ik doorhad dat het rare gekraak dat er af en toe uitkwam een oproep was, lagen er al 5 nota’s van ’tsecretariaat met nummers die ik moest terugbelllen…
  nu ja geniet van je weekend

 3. Nu ben ik enkele weken terug overgeschakeld op Mobistar. Er was zo’n actie voor weinig-bellers en ik kon ze niet laten liggen. Daarna wilde ik mezelf registreren op hun site. Toen ik op Ga verder klikte, kreeg ik steeds de melding dat er iets verkeerds was met mijn geboortedatum. Dus heb ik maar naar de ‘helpdesk’ gebeld. De meneer aan de overkant had er nog nooit van gehoord en ik heb zeker meer dan 20 minuten aan die telefoon gehangen. Ik had er al spijt van. Nadien heb ik moeten opleggen zonder dat er een oplossing was. Ik moest de dag nadien nog eens proberen en het ging toch.

  Dat wil zeggen dat dat probleem er is bij iedereen die registreert. Ik heb me toch al 3 weken geleden geregistreerd dus sindsdien zou de helpdesk moeten overspoeld worden met die telefoontjes…zou je denken.

 4. Ikzelf had hetzelfde probleem. Uiteindelijk nogmaals geprobeer met IE op een ander toestel, die ging er wel door. Raar maar waar…

 5. hey ,
  ik heb een probleem ik kan bellen maar ik kan geen berichten sturen maar als ik wil proberen sturen dan ga men krediet der wel af en het komt nie aan bij de persoon

  bedankt en tot ziens

Reacties zijn gesloten.