takelen (3)

Stond er deze nacht toch weer geen mispunt voor onze poort zeker? Een Duitser, dus wellicht verbleef hij in Het Hotel. Het was een tijdje geleden, én ik had geen zin om mijn nachtrust te laten, dus hoopte ik er maar op dat hij tegen vanochtend zou verdwenen zijn.

Helaas. Den Duits (ze zullen het wel nooit afleren) hield deze ochtend nog steeds mijn poort bezet. Hij verbleef inderdaad in Het Hotel, werd op verzoek van de politie wakker gebeld (part 3), en kwam, met de slapers nog in zijn ogen, en met zeer grote tegenzin, zijn wagen verplaatsen. “Ge hebt geluk, meneer, want normaal gezien kost het u in totaal 250 EUR voor sleepkosten en boete,” waarschuwde de agent.

Hij meesmuilde: “Ja, aber ich hatte es gesehen.”

Ex-fu*ckin-cuse-me? De *** had het gezien dat hij niet voor de poort mocht staan, en had er zich toch voor geplaatst?

De agent negeerde hem. Nee, hij zou geen boete krijgen, want voor de toeristen moet ge vriendelijk zijn, en bovendien had hij zijnen opschrijfboek niet mee. Nog een prettige dag meneer.

Proper maat, zeer proper.

8 gedachtes over “takelen (3)”

  1. Mwah Bruno! Als je nog zoiets tegenkomt dan moet je mij éérst bellen en dan (eventueel nog) de flikken.
    (Ivago bellen is dan een betere optie, rechtstreeks naar het stort…)

  2. gewoon een sticker of foto van verfstripper tegen uw garagedeur plakken. Als hij dat gezien heeft, zal hij wel oppassen.

  3. miljaar dat moet een opest zijn bij u blijkbaar!
    ik haat het al dat andere mensen zich op onze privéparking komen zetten zodat de eigenlijke bewoners geen plaats meer hebben…
    helaas ge kunt neit echt zien en enkel raden dat het een “vreemde” wagen is…

Reacties zijn gesloten.