hobbyprojectje

Yuk [via]. Het internet begint op die manier meer en meer een supertv™ te worden. 57 channels and nothing on.

Niet van enige arrogantie gespeend, overigens:

Als u niet wenst dat de inhoud van uw site of weblog via RSS of ATOM verspreid wordt, is het best om uw feed uit te schakelen of iemand te contacteren die u kan uitleggen hoe u dat moet doen.

Woef.

We kunnen dat bij Marcel ook ne keer proberen: “als u niet wilt dat uw CDs via internet verspreid worden, gelieve ze dan niet meer in de winkel te koop aan te bieden.”

’t Is slechts een hobby, meneer.

(Al gehoord van kinja, newsgator, en bloglines, om maar iets te noemen?)

6 gedachtes over “hobbyprojectje”

 1. Beat me to the punch.

  Ik had hem al in mijn referers zien staan vorige week, en toen ik er daarnet over las, bekroop mij een zwaar gevoel van “waar zijn we in godsnaam mee bezig”?

 2. Ik heb wel degelijk al van die andere sites gehoord, maar die zijn allemaal in het Engels en meer gericht op het maken van persoonlijke overzichtjes.

  SuperBlog is bedoeld om veel makkelijker te zijn, zodat ook Jef Blogger en zijn Marie het kunnen gebruiken bij wijze van spreken. Daarnaast is het ook de bedoeling van SuperBlog dat andere mensen buiten de aanmaker van een pagina er gebruik van maken. Bijvoorbeeld via RSS.

  Uiteraard hebben ‘geavanceerde’ gebruikers die al een eigen RSS aggregator hebben hier geen boodschap aan. Maar 95% van de Skynetbloggers, om maar wat te noemen, kunnen hier wel iets mee doen.

 3. pfffffff….binnenkort hebben we meer overzichten dan echte sites.

  dit doet mij denken aan die archief programma’s van de VRT met 50 jaar televisie.

 4. @Maarten

  héhohé vriend, een beetje kalm tegen de skynetbloggers é! Precies alsof we allemaal computer nitwits zijn.

 5. I: Reken uzelf bij de 5% andere 🙂

  Tx: Overzichten kunnen best handig zijn… wie heeft er tijd om op één weekend twaalf voetbalmatchen, ne velokoers en een atletiekmeeting of twee te gaan zien? Niemand. Hoeveel kijkers heeft Sportweekend? Meer… Naar analogie: hoeveel mensen hebben er de tijd om elke dag dertig weblogs te lezen? Weinig. Hoeveel mensen hebben er tijd om één pagina te lezen met enkel de laatste berichten uit die dertig weblogs? Meer.
  Aantal mensen dat verplicht is om naar zo’n overzichtspagina te gaan kijken als het hen niet zint: nul.

Reacties zijn gesloten.