Vandaag was gezellig druk

Vandaag door Bruno Bollaert

Wij verkeerden vandaag in Goed Gezelschap™ om een verjaardag te vieren. De vader van Tessa haar metekind nadert de halte van tram 4, en dus gingen we uit eten. Gaston was vorig jaar the place to be naar ’t schijnt, wij mochten er vandaag genieten van de deuren, het uitzicht en het lekkere eten (de beste vol-au-veggie die ik ooit al heb gegeten).

Vandaag door Bruno Bollaert

Voor dessert op het binnenstrand trokken we naar Viva Vanilla (onderdeel van TRACK).

Vandaag door Bruno Bollaert

“Wie legt er toch zand in zijn living”, vroeg Henri zich hardop af, maar hij gaf al gauw toe dat het eigenlijk wel cool zou zijn om zelf ook in huis te halen.

Vandaag door Bruno Bollaert

Samen met Tessa nog snel een koffie (double shot cortado) gedronken in Labath (en daarvoor nog snel mijn te lange lokken wat laten bijknippen). Als afsluiter heb ik met Henri naar de halve finale en finale van het olympische mannenfloret gekeken. Verdomd spannend, en duizend keer sportiever dan met die Duitse troela van gisteren. Ik supporterde voor de Egyptenaar Alaaeldin Abouelkassem, maar het was uiteindelijk de Chinees Sheng Lei die met het goud naar huis mag (15 – 13), na een bijzonder mooie finale (net zoals de strijd om het brons tussen de Koreaan Choi Byungchul en de Italiaan Andrea Baldini: 15 – 14).