Binnenkort

’t Is niet alsof ik stilzit. Brood bakken, of andere gevoelige zaken in de oven bereiden, dat lukt momenteel niet echt, gezien onze over ondertussen al een paar maanden… een beetje kapot is. Het is zo’n ronddraaiend combi-ding, dat niet langer ronddraait. En opdat de warmeluchtoven goed zou functioneren, moet er wel degelijk rondgedraaid worden. Zonder draaien zit ik met halfgebakken pizza’s, cup- en andere cakes, en brood, jawel.

Binnenkort door Bruno Bollaert

Edoch kijk: ondertussen maak ik wel mijn eigen granola (ne keer roeren om de tien minuten verricht wonderen). Binnenkort het eenvoudige recept.

Binnenkort door Bruno Bollaert

En ik heb een gratis duoticket voor The Avengers gekregen, waar ik samen met Henri naar gaan kijken ben vorige week maandag. Hij ging een verslag schrijven, maar ik heb de indruk dat ik daar nog lang op kan zitten wachten. Binnenkort post ik er dus zelf maar één.

Binnenkort door Bruno Bollaert

Tot slot heb ik keldertaart gemaakt. In onze traditie is dat petit-beurrekes met slagroom, en ik heb deze keer van die opklopbare soya slagroom van Alpro gebruikt, waar zowel Henri als ikzelf tuk op zijn (Tessa iets minder). Binnenkort misschien een recept, maar moeilijk is dat niet: petit beurrekes, slagroom, koffie. De onderste laag petit beurrekes in koffie weken, op de schaal leggen, slagroom op lepelen, nieuwe laag petit beurrekes, slagroom,etc… eindigen met slagroom. (Ja, ik ben mij van de ironie bewust van het gebruik van veganistische slagroom met petit beurrekes.)

Een gedachte over “Binnenkort”

  1. mmm, Alpro boter (smeer en braadvariant) geen probleem, sojadrankjes als tussendoortje op het werk geen probleem, maar Alprosojaroom is ook mijn ding niet, smaakt te veel door naar mijn gedacht.

Reacties zijn gesloten.