Meer reclame. Alstublieft.

Is dat mijn gedacht of zijn die reclameblokken weer serieus geëxpandeerd? Of van vorm gewijzigd? Op VT4 beginnen ze al een tijdje met eerste een kort, vaak aan het programma gelinkt stukje, vervolgens tonen ze reclameaanduiding, dan begint de reclame, en op het einde tonen ze nog wat voorfilmpjes van andere programma’s. Daar is de kous evenwel nog niet mee af, want dan tonen ze nog twee stukjes reclame. Waarom worden daar eigenlijk nog stukjes programma tussen getoond? Tijdverspilling, toch?

4 gedachtes over “Meer reclame. Alstublieft.”

  1. Die reclame duurt zo lang dat ze die moeten onderbreken voor reclame…

  2. Ik heb het ook in het oog gehouden. Om de ZEVEN minuten krijg je reclame, tegenwoordig. Reclame die minutenlang duurt. Ik vind het niet meer te doen om gewoon naar tv te kijken. Zelfs als we iets willen zien dat op dat moment wordt uitgezonden, kijken we naar iets anders dat we hebben opgenomen, zodat we de reclamestukken kunnen doorspoelen.

  3. Ik erger me gewoon aan al die programma’s tss de reclame! *IRONY*

    Anyway… Philips heeft tijdje geleden een patent toegewezen gekregen die het onmogelijk maakt om te zappen tijdens programma’s. Een deel van dat patent omschreef de techniek die nodig was in de TV… maar tevens kon die techniek in licentie gegeven worden aan de set-top box fabrikanten (aka Telenet DigiCorder toestanden) om eveneens daar ook zo’n zap-block in te bouwen tijdens commercials… Go figure…

Reacties zijn gesloten.