dinges van vandaag

Vandaag is een recuperatiedag (gisteren inderdaad in slaap gevallen; zelfs niks op tv gezien). Recuperatie betekent dat ik niet heb gesport, en dus maar vanalles in orde heb gebracht en een paar dingen heb afgewerkt. Foto’s bearbeitet en beschikbaar gesteld, mij ingeschreven voor de halve marathon (alwaar ik mij met genoegen zal laten voorbijsteken), de finale hand aan een vzw aan ’t leggen, en kookdinges aan ’t doen.

Zo ben ik –eindelijk(!)– een zuurdesembrouwsel begonnen (nu nog twee tot vier dagen wachten om te zien of het gaat lukken), en staat de taart, die ik eigenlijk gisteren maken wou, in de oven te bakken. Het recept volgt later vandaag, ik kan u nu al toevertrouwen dat mijn recipient iets te klein was uitgevallen.

Henri heeft twee gigantische Lego Star Wars tuigen ineen gestoken. Eén daarvan was hij gisteren begonnen met zijn meter N.; dat was deze voormiddag reeds afgewerkt, tussen een eerste aerosolsessie, zijn tijplessen en het middageten in; het tweede had hij een uurtje geleden af –na zijn tweede aerosol en zijn inhaaloefeningen van school (afwezig wegens ziekte, nietwaar). Een Imperial AT-ST (All Terrain Scout Transport) –de museum versie! moest daar van hem zeker bij– en een Republic Attack Gunship. Dikke fun, maat!

3 gedachtes over “dinges van vandaag”

  1. Idd, dikke fun ! Mijnen oudsten is vandaag 5 en heeft dit weekend bij de verjaardagsparty voor de vriendjes van de klas (19 stuks) massa’s lego gekregen ; bij mij is het nog geen star wars, wel andere lego (city toestanden : politie, brandweer, …). Het blijft leuk om als papa te mogen meehelpen…

  2. Héhé, nu nog wel…. maar ’t zal wel gaan minderen. Hij wordt er steeds beter in…

Reacties zijn gesloten.