stripper

“Ge moet niet bang zijn, meneer,” sprak de jonkvrouw van maximaal 20 lentes terwijl ze haar boezem door mijn zijruit de wagen ingoot, “ik kom u niet aanvallen. Ik studeer aan de academie hier in Antwerpen, en wij hebben een stripverhaal gemaakt, en het is gewoon om te vragen of u er zo geen zou willen kopen.”

De manier waarop ze in mijn wagen stond gebogen, stond waarschijnlijk voor de chauffeur van de wagen links van mij, net zo weinig ruimte voor verbeelding toe over haar achterkant, als bij mij over haar voorkant. De spaghettibandjes van het topje dat tot vlak boven haar navel reikte –een plotse groeispurt misschien?– waren zichtbaar opgelucht dat haar borsten eerst nog waren gevat in de fuchsia kanten bh. Alleen Henri’s ogen waren mogelijks nog groter toen ook hij haar rondingen in de gaten had gekregen.

“’t Is allemaal marketing, jongen”, sprak ik hem bemoedigend toe, nadat ik de juffrouw had bedankt voor het aanbod.

5 gedachtes over “stripper”

  1. ja, ook kleine jongens worden groot 😉
    (heb eens heel goed gelachen, leuk om met zo’n berichtje de werkdag te starten)

  2. Ik gok aan de afrit van de Antwerpse ring in Deurne (aan’t Sportpaleis). Ik heb ze daar ook al tegen het raam gehad. 😉

    Ik vond vooral de algemene hilariteit in de auto naast ons – vol allochtone jongeren – toen haar collega om dezelfde wijze als hierboven beschreven haar waren aanprees best grappig.

Reacties zijn gesloten.