lunchpauze

Ha! Ik ben wel degelijk mijn schade aan het inhalen. Op de weekends na, heb ik deze maand al elke lunchpauze een film bekeken.

Soms is het een extra lange film, en dan kan ik die ofwel thuis verder uitkijken. Vandaag heb ik de film gewoon x2 versneld afgespeeld. Tweemaal is het maximum waarbij in Cyberlink PowerDVD nog ondertitels worden getoond, en klank wordt meegestuurd. De film was toch Japans (en heel traag), dus om de dialoog te volgen speelde het alvast niet zo’n rol.

Niet meteen voor herhaling vatbaar, maar wel praktisch, deze keer. De film was een beetje saai, en zo’n doorspoelfunctie zou ik voor sommige boeken ook wel willen inzetten.

Lang leve de lunchpauze overigens.

6 gedachtes over “lunchpauze”

  1. Bijna, inderdaad 🙂

    ’t Was een vreselijk trage film, en ik werd voortdurend onderbroken. Objectief gezien is het een goede tot zeer goede film, maar ik was er waarschijnlijk niet voor in de juiste stemming.

  2. Damn, dat zou ik toch ook niet kunnen. Maar ik zou het misschien beter eerst eens proberen. in 2x zien dan, want tijdens de middagpauze heb ik daar ook geen tijd voor, helaas =/

Reacties zijn gesloten.