Wim Thomas

De Gentse politie maakt promotie voor buurtinspecteurs. Buurtinspecteurs heetten vroeger wijkagent, maar de Gentse politie wou liever af van het –volgens hen– onterechte beeld van rondbuikige diender. Wim Thomas, zo heet mijn buurtinspecteur, leer ik op hun site.

(Alleen is hun site momenteel enkel toegankelijk via het IP adres, en niet via de URL, maar dat zal wel iets te maken hebben met de boodschap Zoals we u hadden beloofd, een vernieuwde website met een zomerse look en een nieuwe frisse inhoud! Veel lees- en kijkplezier! Update: de URL werkt opnieuw ondertussen.)

Eigenlijk vind ik dat wel leuk, te weten wie mijn wijkagent buurtinspecteur is. Zelfs al hoop ik hem nooit nodig te hebben, het is goed te weten dat er een persoon is om naar te vragen. Binnenkort komt er zelfs een foto bij, zo belooft politiewoordvoerder Steven De Smet. Al hoeft dat niet meteen een prioriteit te zijn, denk ik.

Weet u al wie uw buurtinspecteur is?

8 gedachtes over “Wim Thomas”

  1. ik kom mijn wijkagent regelmatig tegen, ook al weet ik zijn naam niet. Hij zegt steeds goeiendag en is waarschijnlijk verbaasd dat ik hier nog steeds woon, want toen hij op controle kwam bestond mijn complete inboedel uit een metalen tafeltje en een bistrostoeltje waar je eigenlijk niet op wou gaan zitten, zo scheef dat dat ding was na x aantal jaar op mijn kot. Hij heeft me het voordeel van de twijfel gegeven, terecht!

  2. Ik heb er zelfs 2: we wonen op een hoek en ons oorspronkelijk adres was op de ene straat, maar nu wonen we officieel in de andere straat. En in de ene straat is het een andere dan in de andere straat, dus 2 wijkagenten die over onze crib waken…

  3. Karel, ik heb uw commentaren verwijderd. Ik denk niet dat dit weblog de juiste plaats is om uw grieven over een bepaald persoon achter te laten. Als u klachten hebt, dan wendt u zich daartoe beter tot de juiste instantie. Indien u niet weet tot welke instantie u te richten (ik zou het ook niet weten), dan kan u altijd Gent Info contacteren.

Reacties zijn gesloten.