berichtgeving

En zo komen we met Het Project precies ook nog eens in de traditionelere media terecht. Een overzichtje:

Gentblogt.be verkozen als beste groepsblog (VRTNieuws.net)

zo 25/03/07 – De weblog Gentblogt.be heeft op de eerste editie van de Blogawards in Antwerpen de trofee voor de beste groepsblog gewonnen. De prijsuitreiking is een nieuw initiatief. Bloggers konden zes weken stemmen voor hun favoriete onlinedagboek.
De eerste Belgian Blogawards werden uitgereikt in theaterhuis Het Paleis in Antwerpen.

Het team van Gentblogt dat alles over Gent, zijn inwoners en de activiteiten in de stad bundelt, won de Blogaward in de categorie beste groepsblog.

In de categorie beste fotoblog ging wannabes.be met de prijs aan de haal. Michel Vuijlsteke kaapte de hoofdprijs weg in de categorie beste lifeblog.

Gentblogt.be verkozen tot beste groepsblog (DM, 26/03/2007)

De weblog Gentblogt.be heeft op de eerste editie van de blogawards in Antwerpen de award voor de beste groepsblog gewonnen. De prijsuitreiking is een nieuw initiatief waarbij bloggers zes weken lang konden stemmen voor hun favoriete online-dagboek. Vrijdag zijn de drie hoofdprijzen uitgedeeld. In de categorie beste fotoblog ging wannabes.be (http://wannabes.be/) met de prijs aan de haal. Michel Vuijlsteke kaapte de hoofdprijs weg weg in de categorie beste lifeblog met zijn http://blog.zog.org/.

Het team van Gentblogt (www.gentblogt.be), dat alless wat met Gent, zijn inwoners en activiteiten in de Oost-Vlaamse hoofdstad te maken heeft, bundelt, won in de categorie beste groepsblog. De prijsuitreiking werd georganiseerd door de Vlaamse bloggers en wordt ondersteund door onder meer HETPALEIS, Skynet, Gizmodo BE, Jobat en Studio Brussel.

Gent heeft beste groepsblog (De Gentenaar, 26/03/2007)

De weblog gentblogt.be heeft in Antwerpen de award voor de beste groepsblog gewonnen. Gentblogt haalt zijn nieuws vooral uit artikels uit De Gentenaar, die worden aangevuld met blogs van vrijwilligers en reacties van lezers. De prijsuitreiking gebeurde trouwens op basis van stemmen van online-lezers. (gjdv)

Kudos aan VRTNieuws en De Morgen. Wat betreft De Gentenaar… tsja.

3 gedachtes over “berichtgeving”

  1. Gentblogt haalt zijn nieuws vooral uit artikels uit De Gentenaar, die worden aangevuld met blogs van vrijwilligers en reacties van lezers

    Haha, ’t is maar hoe je het draait.

Reacties zijn gesloten.