filmvakantie

Vandaag begint de vakantie: in extremis heb ik gisteren besloten er toch maar een dag vroeger aan te beginnen. De press previews van het Filmfestival starten namelijk op 10 en niet op 11 oktober, maar daarmee had ik een dikke maand geleden geen rekening gehouden bij de aanvraag van mijn verlofdagen (de persconferentie vond pas plaats op 27 september).

En of het nodig was? Vandaag beginnen we met Metal: A Headbanger’s Journey, gevolgd door El Laberinto Del Fauno (van Guillermo Del Toro), dan Sketches Of Frank Gehry (hmmm: Sydney Pollack), om af te sluiten met The Queen (van Stephen Frears). Dan heb ik nog een afspraak om 18u (dat wordt nipt –beter een kwartiertje uitstellen), daarna gaan we eten, dus voor 22u ben ik niet terug thuis (en eigenlijk is er nog een vergadering van Het Project ook, maar die zal ik moeten missen –tiens, dat is ook de eerste keer).

Morgen wordt het wellicht kalmer, en bestaat de kans dat ik pas om 14u begin. Dan kan ik in de voormiddag misschien al wat besprekingen schrijven.

2 gedachtes over “filmvakantie”

Reacties zijn gesloten.