la cote belge

Bij Michel hebben ze net twee schone sites geproduceerd. Allereerst de site van De Kust, maar ook hun eigen bedrijfssite (Amercom).

De site van De Kust biedt een schat aan informatie, en zit in een mooi strak jasje. De navigatie is helder en duidelijk, met een algemeen menu, en een focus op doelgroep (journalist, bezoeker of zakentoerist).

Prachtige realisaties, en grondig uitgewerkt. Er zijn genoeg nachten over gegaan, getuige daarvan Michels acute sleep deprivation. Nice.

(Hoewel het wat mij betreft net iets meer standards compliant mocht zijn.)

Vergis u echter niet in URL –er zijn er genoeg, maar waag u (voorlopig ?) niet aan http://www.dekust.be/. Gebruik liever een van de volgende:

Voor al uw informatie over de kust: één adres. En wel www.dekust.org. Of dekust.org. Of www.kustschatten.bewww.vlaamsekust.org, www.vlaamsekust.net, www.devlaamsekust.net www.devlaamsekust.com, www.devlaamsekust.org, www.devlaamsekust.info, www.lacotebelge.org, www.lacotebelge.net, www.lacoteflamande.com, www.lacoteflamande.be, www.lacotebelge.com, www.dekust.lu, www.flamischekuste.lu, www.lacotebelge.lu, www.flamischekuste.de, www.vlaanderen-aan-zee.nl, www.belgiancoast.co.uk, www.dekust.co.uk of www.flemishcoast.co.uk en misschien ben ik er nog vergeten.