bug

Er zit ergens een bug. In WP, of bij Dreamhost, ik weet het niet. Maar telkens ik naar mijn eigen weblog ga, wordt ik geconfronteerd met een blanco pagina. Ctrl-R ofte reload volstaat, maar dat wel voor elke pagina op dit weblog die ik bezoek. En dit zowel via Firefox als MSIE, op win en op mac. Komt u hetzelfde tegen, of zit ik met een network cache die me in mijn achterwerk bijt?

(Och, ik verkeer in goed gezelschap: de nieuwe Robin Verheyen staat op repeat: Narcissus Quartetself-titled heet dat dan– bij de W.E.R.F.. U gaat het nog een paar keer mogen horen, deze week.)

[Update] ik dacht eerst dat het aan WP-Cache lag, maar toen ik de plugin disablede, bleef het probleem zich niettemin voordoen. Na een beetje zoeken, heb ik her en der ontdekt dat er zich soms een probleem voordoet met Dreamhost en gzip (browser compression). Gzip stond echter niet aan in mijn WordPress configuratie, gezien dat niet mocht wanneer men WP-Cache gebruikt. Met WP-Cache ‘af’ en gzip compressie ‘aan’, blijkt het probleem evenwel van de baan. (Het rijm krijgt u er gratis bij.)

Een gedachte over “bug”

Reacties zijn gesloten.