site van het jaar – jumping the gun

Zoals eerder bericht, werd dit weblog genomineerd (met 49 andere) in de categorie ‘blog sites’ voor site van het jaar. Over die nominatie gaat het nu eventjes niet.

Via de (eindelijk werkende) Google Analytics, waarin beangstigend veel details worden meegedeeld, zoals een verschrikkelijk gedetailleerde ‘Network Location‘ waarin bezoeken aan deze site worden geregistreerd van o.a. Versatel FBI customer, de Katholieke Hogeschool Mechelen, het Institute for Hygiene and Epidemiology, de Raad Van De Europese Unie etc., ben ik bij de top 50 blogsites van België terecht gekomen. Gezien ik geen weet had van een dergelijke top 50, en toch wel heel toevallig was dat er 50 blogsites zijn genomineerd voor site van het jaar, ben ik nog maar eens bij de stemsite langs geweest.

Hier kan je stemmen op de nieuwe categorie Blog van het Jaar. Hieronder vind je een lijst van 50 blogs, in alfabetische volgorde. [mijn bold]

Edoch, de lijst is niet langer alfabetisch gerangschikt, zoals u uit onderstaande screenshot kan afleiden (klik voor de volledige lijst“).

site van het jaar: top 5

Een foutje? (Al zou het mij verbazen dat bvb Herman of Pietel zo laag op die lijst voorkomen.)

4 gedachtes over “site van het jaar – jumping the gun”

  1. idd een foutje denk ik. Ik heb immers geen wijzigingen gezien in dat schema sinds het gereleased is (eergisteren ofzo)

  2. Ik denk dat Michel gelijk heeft dat het op url gesorteerd is. Ik zie ook geen verandering tov gisteren buiten dat ze nu allemaal in het blauw staan. Ze staan ook in die volgorde in clickxmagazine

Reacties zijn gesloten.