zondag flikkendag

Er was minder volk dit jaar, op flikkendag, volgens de berichtgeving. (Al was dat nog steeds meer dan genoeg.)

i.

Zopas een fotoshoot achter de rug, alwaar juffrouw i. de bevallige assistente mocht uithangen met het professionele reflectiescherm (een stuk witte izimo dat toevallig voorhanden was). Suffice it to say dat wij even een goudvis zwaar hebben mishandeld, en dat dit alles weinig of niets met flikkendag heeft te maken. Met uitzondering waarschijnlijk van die ene helicopter, die, laverend tussen de Gentse torens en de Blekerijstraat, argwanend onze uiterst verdachte dakbewegingen in het oog probeerde te houden.

fishy

Go figure…

4 gedachtes over “zondag flikkendag”

  1. Izimo? Shit, ik denk al minstens 35 jaar (ten onrechte, zo blijkt nu) dat zoiets “isomo” heet. Bedankt om mij deze ernstige dwaling te doen inzien.

  2. Isomo, inderdaad. Van ISOlation MOderne.

    ’t Is niet omdat de Amerikanen het anders noemen, dat wij ze daarin moeten volgen. Integendeel, dacht ik zo.

  3. zie ook http://www.isomo.be, het bedrijf : "In de Benelux is Isomo het bedrijf met de langste traditie in geëxpandeerd polystyreen (EPS). In 1956, nog maar kort na de ontdekking van EPS in de BASF-laboratoria in Duitsland, was het bedrijf al operationeel. Isomo is zijn pioniersrol altijd blijven spelen met als resultaat een brede waaier van producten en specifieke toepassingen. In België is de merknaam isomo uitgegroeid tot een generieke naam. Zo is sinds lange het begrip isomo in de taal opgenomen als de gangbare aanduiding voor EPS. "

Reacties zijn gesloten.