takelen (6)

Het was weer lang geleden, maar vandaag had er weer iemand prijs.

Mensen, ’t staat er in ’t groot op: niet parkeren voor mijn (garage)poort. Anders koopt ge maar een brilleke. Of twee. (Of betaalt ge 250 EUR aan de staat, mij ook goed.)

(BTW tegen alle verwachtingen in: tijdens de Feesten geen enkele keer een wildparkeerder gehad.)

Een gedachte over “takelen (6)”

 1. Beste. (Toch liever even anoniem.)

  Ik volg al een tijdje je blog. Knap werk en inspirerend.

  Nu stoot er mij wel iets tegen de borst: uw houding in verband met dat parkeren voor uw poort.

  Vermoedelijk werd er deze avond weer iemand weggetakeld voor uw poort. Die persoon was een sympathieke buurman van ons. Hij was zich van geen kwaad bewust en betaalt nu 250 euro.

  Ik begrijp het volledig dat u zich eraan stoort dat mensen voor uw poort parkeren. Dit is nu echter al de tweede persoon die wij kennen die dat voorheeft en zich van geen kwaad bewust is.

  Dus, in plaats van die mensen hard aan te pakken op uw blog, zou u beter eens de signalisatie op de Albertlaan aanklagen. Ik heb het zelf nog niet voorgehad, maar het parkeersysteem op de Albertlaan zet aan tot vergissingen.

  Als u de politie belde omdat u uit de poort moest, dan begrijp ik dat ten volle. Hopelijk maakt u deze sympathieke man niet belachelijk op uw site. Hopelijk heeft u de politie niet gebeld zonder dat u uit de poort moest, want dan moet u zich vragen beginnen te stellen. De stickers op zijn wagen (u weet waarover ik het heb) tonen ook niet veel begrip, me dunkt.

  Door de Nederlandse nummerplaat heeft de politie hem niet in de buurt gevonden, maar er was toch maar weer eens een buurman de dupe. Jammer.

  Uw site straalt erg veel positieve energie uit, maar dat poortenverhaal begint een bitter kantje te krijgen …

  Misschien toch even een andere aanpak overwegen, Bruno.

  (U mag dit bericht op uw blog zetten, maar dat hoeft niet.)

  Los van dit verhaal, met evenveel respect gegroet.

Reacties zijn gesloten.