hosting

Priorweb blijft aanmodderen, dus ondertussen heb ik maar een account bij Dreamhost besteld.

Hun goedkoopste plan, Crazy Domain Insane!, kost nog 110 USD per jaar (exclusief setup kosten, die er evenwel niet bijkomen als je een jaar vooruit betaalt). Vergelijk het echter met Priorweb, waar ik 120 EUR per jaar betaal voor 250 MB diskspace, 10 GB bandwith, 5 MySQL databases, en hosting voor 1 domein, dan krijg je bij Dreamhost 2400 MB diskspace, 120 GB bandwith, een onbeperkt aantal MySQL databases, en hosting voor 3 domeinen.

Komt daar nog bij dat ik even heb gegoogled op dreamhost promo code, uitgekomen ben bij ene Jesse Ruderman, en het getal “777” heb ingegeven als coupon code, waardoor ik voor al die faciliteiten nu slechts 9,95 USD voor het eerste jaar betaal.

Zeg nu zelf.

(De verhuis van volume12.net zit er nog niet in. Ik ga dreamhost eerst testen met december.org –al komt er geen nieuwe december.org site– en een nieuw project.)

3 gedachtes over “hosting”

  1. Die Dreamhost (met promo code) is inderdaad de moeite, ik heb mezelf ook zo’n account genomen een week of twee geleden en ben er tot nu toe heel tevreden van, en zeker ook van de support. Die mannen ondersteunen overigens al sinds een tijdje Ruby on Rails, prima gelegenheid om daar eens mee te gaan experimenteren.

Reacties zijn gesloten.