digitale vergissing

De digitale TV komt eraan, voor wie de laatste tijd de media heeft gemist. Ten kost van de analoge kanalen, zo lijkt het.

Digitaal is geen verplichting, maar wie analoog toch wil blijven ontvangen, dient 49 EUR waarborg neer te tellen, zo dacht ik uit de berichtgeving te hebben begrepen.

Niet dus. Het analoge aanbod blijft, ook zonder Cabletuner, beschikbaar. Enkel het aanbod wordt beperkt: 8 zenders verdwijnen (CNN, CNBC, BBC World, Arte, France 3, TCM, Tel-Sell en TVE), en om die 8 toch te ontvangen, dien je zo’n Cabletuner in huis te halen. Toch maar niet, dank u.

(En bij het Standaard Aanbod Digitale TV zit niks wat mij een Digibox of Digicorder kan doen aanschaffen. Al zou het niet de eerste keer zijn dat ik van gedacht verander.)

2 gedachtes over “digitale vergissing”

  1. Belgacom TV. Ik ben er anders wel wreed content van. Het heeft me nog geen cent gekost. Ik kan geen VTM en Kaka2 ontvangen. Dat is wel heel jammer…

  2. Vermits ik nu juist veel naar CNN en BBC world kijk zal ik wel verplicht zijn een digibox aan te schaffen. En zeggen dat ik aan het sparen was voor een nieuwe fiets.

Reacties zijn gesloten.