takelen (5)

Huug heeft gelijk: ze gaan blijven komen.

Toen ik daarnet opstond stond er weer een voor de deur. Normaal gezien plak ik een briefje op de ruit, en vertrek ik met de trein. Maar niet met dit goede weer. No Sir, dan wil ik, als het even kan, zoveel mogelijk met de motor. Minstens woensdag en vrijdag, omdat ik dan Henri niet van school moet halen, later kan vertrekken, en later kan terugkomen. En tijdens de schoolvakantie hopelijk de ganse week.

Dus hebben we weer maar eens naar de politie gebeld, etc etc. Iemand uit de Handbalstraat, die alweer best gezien had dat hij niet voor de poort mocht parkeren, maar deze keer wel degelijk een boete van de agent kreeg (“voor niets kunnen we niet afkomen, hé meneer“).

Het begint saai te worden.

2 gedachtes over “takelen (5)”

  1. Misschien moet je eens beginnen registreren hoeveel het er zijn (je kan al een hele lijst aanleggen op basis van deze blog) en dan eens gaan praten met de ombudsvrouw/andere bevoegde dienst voor een oplossing.

    Misschien kan je zo’n inklapbaar paaltje krijgen, met een sleutel?
    of weten zij wel iets anders?

    bij wie je terecht kunt, weet ik niet precies. Maar ik zou er Benedictje van gent.info eens voor opbellen. Zij weet alles.

  2. i. heeft het ei van columbus gevonden! Natuurlijk: zo een inklapbaar paaltje. (Zal vast wel niet mogen maar het is het proberen waard, het kan anders wél voor de Cambio wagens…)

Reacties zijn gesloten.