de vliegende brigade

Oeps. Zo laat ben ik nog nooit naar het werk vertrokken (dat worden overuren vanavond). Het moet goed en wel 7u30 geweest zijn dat ik aangezet heb (en rond 8u30, na een tankstop, was ik op het werk).

Maar er wordt weer gevlogen. Zowel door de auto’s als door de motoren. 150km/u is geen uitzondering, absoluut niet. Om dan in Aalst aan de ijzers te hangen, en in Affligem, en in Ternat, en in Groot-Bijgaarden. En tussen de file door aan mega-snelheid. Uit mijne weg!

Sinds ‘de aanrijdingvorig jaar, ben ik een pak zelfbewuster geworden (nog zo’n fameuze loutering?). Wat niet wil zeggen dat ik op het (vrije) derde baanvak ook niet eens aan het gas durf hangen. *kuch* (Sorry, ik verslikte mij even.)

Lang leve het goede weer! (Denk ik dan.)

3 gedachtes over “de vliegende brigade”

  1. Leve de trein, lekker krant lezen.
    Na het lezen van jouw wried-accident verhaal van vorig jaar zit ik toch met een vraagje: heeft de verzekering de motor dan uiteindelijk ‘p-t’ verklaard of niet?

  2. ’t is waar… Ik merk het ook meer en meer. Het gebeurt zelfs dat je “met de stroom mee” gemakkelijk 135+ rijdt.

  3. @huug: nope, want mijne garagist wou hem nog proberen oplappen en verkopen (en dat kan niet als hij PT wordt verklaard). Maar de regeling was schoon ende proper…

Reacties zijn gesloten.