withdrawal

Waarmee we nog steeds niet naar de Fnac geraakt zijn (zaterdag zal het twee weken geleden zijn). Al vraag ik me af of het wel de moeite loont om nu nog gauw de arrogantie van Brusselse vestiging te trotseren, dan wel of het voor mijn gemoedsrust gezonder zou zijn het nog tot zaterdag uit te houden…

  • Maandag was er een onvoorziene lunch (die heeft geduurd van 12 tot 14u30-15, waarna ik me om 16u uit de vergadering heb gespoed om mijn trein niet te missen).
  • Dinsdag was er een onvoorziene vergadering, tijdens het lunchuur door.
  • Gisteren, woensdag, had ik eerst les Frans (om 11u30), gevolgd door een May Day Buffet.
  • Vandaag ziet het er voorlopig naar uit dat ik tussen de middag vrij ben. Deze middag mag ik naar huis. Mijn afspraak met de tandarts (zie hieronder) werd verzet van 17u15 naar 15u. Evenmin (Brusselse) Fnac vandaag: slechts één dag te overbruggen naar zaterdag.

Vanavond mag ik overigens naar de tandarts. Een tweetal weekends geleden heb ik op een verkeerde manier op een verkeerd stuk voedsel, de vulling uit mijn tand gebeten (achteraan links onder). Helaas betrof het een ontzenuwde tand, waardoor, bij een volgende hap, de kies in twee is gespleten (excruciating pain ensues). Ik had naar mijn tandarts gebeld, en daar hadden ze mij op een wachtlijst gebeld. Tot gisteren had ik echter nog steeds niets van hem gehoord, dus besloot ik zelf maar eens terug te bellen.

Nog een geluk, want wat bleek, zes maanden geleden had ik reeds een afspraak vastgelegd voor de (jawel:) halfjaarlijkse controle, waar ik normaal gezien hondstrouw met Henri mijn opwachting maak. Vanavond dus, en ik heb zo een donkerbruin vermoeden dat er tot een tandextractie zal worden overgegaan.

Hopelijk ondervind ik daar dan verder niet al té veel last van, want vanavond speelt het Borodin Quartet Myaskovski , Debussy, Schubert & Mozart in De Bijloke. Mocht u nog niets te doen hebben, dan raad ik u echter niet alleen dit concert, maar nog meer het concert van Bl!ndman & het Goeyvaerts Consort in de Handelsbeurs aan.

(Op de site van De Bijloke beweren ze overigens dat het nieuwe programma on-line staat, maar bij het downloaden blijkt het om het programma van het huidge seizoen te gaan. Ik zal vanvond eens polsen.)