het staat geschreven

Amaai zeg, dan gaat de gazet (of toch een appendix daarvan) toch nog gelijk krijgen.

Het zouden dit jaar wel eens woelige tijden kunnen worden in het Vlaamsch blogland(schap)je. Al denk ik niet weet ik zeker dat de ambetantigheid niet zal komen uit de hoek van het eigen Vlaams product met Vlaamse webloggers en vertellers (cfr) (of van gent.blogt for that matter).

Sinds er meer en meer publieke hitmeters de kop opsteken wordt het voor sommigen blijkbaar steeds belangrijker een key player te zijn in de hitparade. En niet alleen om aan dat spelletje mee te doen, maar vooral om het te winnen. Whatever that means.

Ik kijk alvast uit naar wat Dominiek & Co. gaan brengen, en naar de Gentse weblog meeting. Want meewerken aan een Gents fotolog zie ik bijvoorbeeld wel heel erg zitten. Een groepsversie van Chicago Uncommon, om het maar zeer breed te stellen (al zit ik ook met andere gedachten). En nee, ik zou er geen reet mee inzitten als er nu iemand anders op een rapke net met zo’n website naar buiten komt (gent.blogt was het trouwens ook al van plan).

De titel, voor de slechte verstaander, slaat overigens op de gazet, en niet op dat lijntje over een fotolog. Komt daarbij: God was al dood, sinds Barthes is de auteur ook dood, en sinds het postmodernisme is alles u trouwens al voorgedaan. Let’s get it over and done with.

[Update:] olie

Een gedachte over “het staat geschreven”

  1. Pingback: En nu even ernstig

Reacties zijn gesloten.