trusssssssssssst in me

Welk een verschrikkelijke klank bij de 7e dag. Het enige wat je hoort is een sissende s-klank, waardoor het lijkt alsof iedereen een spraakgebrek heeft.

Misschien hadden ze beter geïnvesteerd in degelijke klankapparatuur ipv decor. Het werkte dermate op mijn zenuwen dat ik de TV heb uitgezet. Hoewel misschien toepasselijk, lijkt het me niet goed als je voortdurend aan de slissende slang uit Jungle Book moet denken als je naar het gewauwel van de politici kijkt.

Trust in me, just in me
Shut your eyes and trust in me
You can sleep safe and sound
Knowing I am around

Slip into silent slumber
Sail on a silver mist
Slowly and surely your senses
Will cease to resist

Trust in me, just in me
Shut your eyes and trust in me

[update:] En heb ik iets gemist? Neuh, enkel Coveliers die zijn armtierige zelf nog eens bevestigd heeft: Coveliers kandidaat-burgemeester Antwerpen, in samenwerking met HVB. Edoch, In geen geval stapt hij over naar het Vlaams Belang. Hij wil gelijkgestemden rond zich verzamelen met het oog op een niet-links bestuur in Antwerpen. Tot hij niet voldoende gelijkgezinden vindt, dan wordt een lidmaatschap niet langer uitgesloten waarschijnlijk. Zielig.

Een gedachte over “trusssssssssssst in me”

  1. Wat me opgevallen is, is dat Dewinter twee microfonen had : een handmicrofoon en zo een ding die vanachter zijn oor kwam. Om zeker te zijn dat ze niets zouden missen ?

Reacties zijn gesloten.