we zijn er

En dat er wel degelijk vuurwerk was in Gent. We kwamen ogen tekort. Of zoals Henri het uitdrukte: “Zeg, papa, we zouden hier en hier en hier en daar en daar ook allemaal ogen moeten hebben, want nu weten we niet waar eerst te kijken hé.”

We zaten natuurlijk vier verdiepingen boven het gelijkvloers, op het deel van de zolder dat enkele luttle uren daarvoor van een nieuwe vloer was voorzien. Vuurwerk uit de buurt van Sint-Michiels, Belfort, Dampoort, Sint-Pietersplein, S.M.A.K., Sint-Pietersstation, en door de ramen aan de andere kant heen, zagen we ook de Watersportbaan oplichten. Indrukwekkend.

Mijn Onze beste wensen voor een voorspoedig, rijk, gezond, en bovenal gelukkig 2005. (Niet dat we daar een nieuw jaar voor nodig hebben, om u dat te wensen.) (En dat ge genoeg geld moogt hebben om er ook iemand anders een plezier mee te kunnen doen.)

2 gedachtes over “we zijn er”

  1. Voor u en uw familie ook de beste wensen voor 2005. Veel moed ivm de verbouwingen en veel luisterplezier in wat waarschijnlijk een knusse luisterruimte zal worden.

Reacties zijn gesloten.