Examentijd

Het begint! De zorgenvrije dagen zijn voorbij, de examenstress kondigt zich aan. Mijn (namid)dagen worden binnenkort gevuld met het verwennen en opvragen van de jongste (en oudste) zoon, die voor de eerste keer in zijn leven een lijst examens af te werken heeft.

Examentijd door Bruno Bollaert

Voor de ‘echte’ examens beginnen zijn er al anderssoortige proefwerken af te leggen, zoals Frans bijvoorbeeld –mondeling en schriftelijk. We bekijken het samen, een beetje zoals die twee keren in Seattle. En stiekem vinden we dat alletwee best wel leuk.

4 gedachtes over “Examentijd”

  1. Ik herken het beeld. Af en toe naar boven met een sapje, wat fruit of iets om te snoepen voor de studerenden. Volgende week examens voor de zoon in het middelbaar, daarna beginnen blok en examens voor de dochter aan de unief. ’t Is hier examentijd van half december tot begin februari. Pffff…

  2. de ‘grote student’ heeft liever niet te veel volk in de buurt maar wil vooral stilte om te kunnen blokken (en heeft eerste examen naar zijn gevoel goed afgelegd), de kleine spruit heeft tussendoor al eens een toets maar heeft voor dat soort dingen absoluut nog geen stress (voor de sint daarentegen, dat was een ander paar mouwen)

Reacties zijn gesloten.