Triptanen

Tessa maakte geen grapje toen ze verkondigde dat het welletjes was geweest met mijn migraine en dat ik maar eens naar de dokter moest. Vandaag zat ik bij een heel erg vriendelijke en behulpzame dokter, die de indruk gaf bijzonder aandachtig naar mij te luisteren. Ik ben met een boel voorschriften terug naar huis gekomen, goed voor Sumatriptan, Brufen 600 en Riboflavine (vitamine B2) –te gebruiken, min of meer in omgekeerde volgorde.

Volgende week moet ik onder de scanner, en ik ben een beetje zenuwachtig. Het is een NMR, en ik vrees dat ze eindelijk gaan ontdekken dat ik geen hersenen in mijn kop heb.

5 gedachtes over “Triptanen”

  1. is het onbeleefd of ongevoelig als ik keihard moest lachen?

    Het zal wel meevallen, die migraine is toch ook geen doen meer?

  2. Ik ben er vanaf geraakt door te stoppen met de pil. Maar iets zegt me dat dat bij jou niet de oplossing gaat zijn. Ik hoop dat ze voor jou ook een oplossing vinden. Migraine is echt echt echt verschrikkelijk pijnlijk en mottig.

  3. de oorzaak van mijn migraine afgelopen nacht (en vandaag) moet ik niet ver gaan zoeken: kanjer van een kopvalling

  4. Bedankt allemaal.
    @ElsS: beterschap!
    @patricia: och, zowel Tessa als Henri zeiden –onafhankelijk van elkaar– dat het nog goed was dat het niet van mijn hart was, dat ze een scan gingen nemen. Jaja, ’t zijn echte grapjassen, die twee.

Reacties zijn gesloten.