deli me 2

En zo probeer ik het ook maar eens.

De eerste test was de ingave van de bestaande blogmarks. Dank zij de (javascript) bookmarklets was het een kwestie van de links in tabs te openen, en dan post to del.icio.us aan te klikken. (Add to del.icio.us zit nu ook in de context menu van firefox.)

Niet rap genoeg naar mijn goesting, een beetje gezocht, en terecht gekomen bij Cocoal.icio.us (A Cocoa del.icio.us Client for Mac OS X) [via Del.icio.us redux]. Open source to the rescue: hoewel Cocoal.icio.us voorlopig enkel werkt via Safari zijn er ook plannen voor support via andere browsers. En natuurlijk kan je het als stand-alone interface voor del.icio.us gebruiken. (Als je over een mac beschikt tenminste.)

Alweer via Del.icio.us redux ben ik dan bij Backing up del.icio.us terecht gekomen:

curl --user accountname:password -o myDelicious.xml -O "http://del.icio.us/api/posts/all"

(Works like a charm BTW)

En dan ook nog op Foxylicious gestoten (Foxylicious is a Mozilla Firefox extension that integrates your del.icio.us bookmarks into your browser bookmarks.). Gefundenes fressen.

Nu nog een eenvoudige manier vinden om het in MT te integreren (zie ook ergens in de onderste helft van de about page).

O ja, en hier zijn ze dan.

(Eenmaal zelf ingeschreven is het gemakkelijk om je te subscriben op de bookmarks van anderen, of op keywords. handig om nóg meer interessante links te ontdekken.)