Migraine (alweder)

Weet ge wat? Ik ga vanaf morgen (offline vanzelfsprekend) bijhouden wat ik allemaal eet en (verkeerd) doe. Misschien worden we er wijzer uit, misschien niet, maar de frequentie begint iets te groot te worden naar mijn goesting.

10 gedachtes over “Migraine (alweder)”

 1. Zeker doen!
  Kom je trouwens niet in aanmerking voor die inspuitingen?
  Mijn aanvallen waren er niet zwaar genoeg voor, maar ik denk die van jou wel als ik het hier zo’n beetje volg.
  Beterschap!

 2. Bedankt allemaal!

  @patricia: in mijn spuitwater zaten nochtans ook bubbels 😉

  @tOM: ik heb al hinder van migraine sinds zowat de eeuwwisseling, en toen at ik nog volop vlees…

 3. doen. als ge tips nodig hebt in welke richtingen dat ge moet zoeken, ge moet maar roepen é.
  ik had een schrift, zo’n gewoon, en ik maakte daar drie kolommen in, over de twee bladzijden. Het linkerblad was één kolom, en dan het rechterblad waren er twee.
  Kolom 1 was voor eten en drinken (merk erbij, of locatie van kraantjeswater!) met het uur, kolom 2 voor andere omstandigheden (het weer, vroeg opgestaan, te laat gaan slapen, lang aan de computer gezeten, op café gezeten…) en kolom 3 voor mijn fysieke toestand (lichte hoofdpijn, onrustig geslapen, allerlei andere kwaaltjes)
  In kolom 2 schreef ik ook dingen op als “18h – gekookte aardappelen stinken”. Omdat dat bij mij ook een teken was dat er een aanval zat aan te komen, als sommige dingen vies ruiken.

 4. Misschien totaal oninteressant, maar ik kreeg migraine door gebrek aan caffeïne (tijdens de week dronk ik aanzienlijke hoeveelheden, in het weekend niets). Het heeft lang geduurd eer ik het doorhad, maar sedert ik gestopt ben met koffie en cola (en thee) heb ik geen migraine-aanvallen meer.

  1. Da’s de typische “weekendmigraine” hé. Ik heb dat ook, tijdens de week sta ik bijvoorbeeld altijd om 6u40, stel dat dit in het weekend bijvoorbeeld om 7u is, dan heb ik het zitten. Of, neem nu dat ik tijdens de week om 12u en in ’t weekend om 13u, dan is ’t ook van dat. Wreed beest die migraine.

Reacties zijn gesloten.