uitputtend

Op deze, de ongetwijfeld warmste dag van 2004, hebben wij een (uit)stapje gewaagd naar Ikea (Ternat), RAD (Willebroek) en Tom & Co (Gent).

Daarvan hebbende meegebracht:

 • dekbedovertrekken voor aan zee (eind augustus)
 • een nieuwe motorvest (dainese), met zwart en zilver en geel
 • (bijna een nieuwe helm –shoei)
 • een discusvis voor in ’t aquarium, met prachtig goudgeel en rood (een klein beetje) en oranje en precies vuurschietende ogen

En waarbij we vooral de befaamde Zweedse gehaktballetjes hebben genuttigd. (En Henri bij het binnentreden al gauw uit het ballenbad mochten vissen.)

2 gedachtes over “uitputtend”

 1. 1 discusvis? Misschien wel ok gezien de grootte en de bezetting van het aquarium (voor zover ik weet, je hebt er al eventjes niks meer over gepost), maar ze zitten liever met 2 🙂 Succes er mee, en hou ze goed in’t oog, Tom&Co is een beetje de Aldi onder de dierenwinkels, kan soms problemen geven, maar meestal niet. Enjoy, tzijn coole beesten 😀

 2. De reden waarom ik hem bij Tom&Co heb gehaald, is omdat ik in de ‘echte’ auquariumwinkels (ik heb er drie afgedaan in het Gentse) nogal hooghartig werd onthaald. Niks behulpzaamheid, maar eerder een meewarig kijken en een uitleg genre “ge gaat toch geen x en een y samensteken zeker? wat voor een nitwit zijt gij eigenlijk!”

  De mens bij Tom&Co is overigens goed op de hoogte (ze sturen hem ook regelmatig op cursus), en zeer vriendelijk.

  Ik heb er ook de volwassen(er) versie van de discus gezien, en ze worden inderdaad nogal groot. Dus, als –op korte termijn– ik de discus zie zielig doen, koop ik er een tweede bij, en –op langere termijn– hij te groot wordt, kopen we een groter auquarium.

  Maar welk een prachtige vis.

Reacties zijn gesloten.