update

Sorry voor de mensen die hier mijn gewone gezaag komen zoeken, het zal voor de rest van de week voornamelijk over de Gentse Feesten en fotografie gaan. Veelal gecombineerd dan nog wel.

 • De ganse dag weer op de Feesten doorgebracht, om vlak bij huis te eindigen, aan het Sint-Pietersstation (markt). Nog net op tijd om een koffie verkeerd te drinken bij Oud Huis Himschoot (van de mensen die de Café Parti begonnen waren). ’s Middags de lunch bij Soup Culture genuttigd –rookvrij, klein, een uiterst sympathieke chef, en een zeer goede keuken.
 • Een nieuwe camera gekocht voor Tessa; de vorige was dinsdag gepikt/verloren gegaan –een Leica C3— de nieuwe is een Olympus µ[mju:]-II. (Henri is er alvast zeer content mee.)
 • Na het Gilles Repond Quartet en Anoo4tet, hebben we vandaag het Robin Verheyen Trio gezien op het Emile Braunplein. Heel overtuigend, mijn favoriet tot nog toe (we hebben wel de eerste twee gemist).
 • (Als je de kans hebt Strong Man Circus Show mee te pikken –niet laten liggen. En voor kinderen Circus Plusminus aan het Baudelopark.)
 • Ondertussen heb ik ook al stofjes op de sensor van de D70 –niet eenvoudig weg te krijgen (ook niet na het lezen van Tom Hogans Cleaning your CCD). De grote zijn weg, maar er zijn een hoop(je) kleinere achtergebleven –gelukkig makkelijk wegwerkbaar.
 • (Hermans raad opgevolgd, en vandaag de ganse tijd in manuele focus gewerkt. Ik blijf verlangen naar een AFS lens.)
 • Als afsluiter: er werden (opnieuw) twee foto’s opgenomen op de site van de Gentse Feesten, onder Foto’s 21 juli 2004 [foto1, foto 2 // betere versies hier en hier].

2 gedachtes over “update”

 1. Min of meer in volgorde:

  * Hele dag feesten: gelukzak, ik kan per dag maar een half uurtje presteren, bah.

  * Mju: ze zal er content van zijn. Sandra heeft er ook zo

 2. Stof op de sensor: ik heb gewoon geblazen -niet echt voorzichtig. Een borsteltje klinkt niet slecht, maar ik vrees voor krassen van de haartjes. Misschien gewoon het blaasbalgje van het blaasborsteltje, zonder de sensor aan te raken. Ik ga zeker op zoek naar zo’n oplossing waarvan sprake op de site Tom Hogan…

Reacties zijn gesloten.