Into the light of things

Seattle, USA 2010

Er is hier een jazz festival aan de gang. Enfin, hier, het is in Bellevue, en dat is net iets te ver om de bus te nemen, dus heb ik voor twee dagen een auto gehuurd. En gezien het dwaas is om zo’n ding verder onbenut te laten, zijn Henri en ik vandaag naar Wallace Falls getrokken. Andere mogelijkheden waren: Olympic National Park, Mount Rainier of Snoqualmie Falls (die van Twin Peaks), maar de eerste twee waren te ver om op tijd terug te zijn voor het festival, en dat laatste hadden we twee jaar geleden al bezocht.

Wallace Falls dus. Ik vertel u morgen alles over. Ik heb net Ethan Iverson (recent nog op The Rest is Noise toernee met Alex Ross) met The Bad Plus aan het werk gezien, en ik ga daar vannacht wat over dromen denk ik. Die drummer! Dat pianospel! Die veelzijdigheid! Die groep!

3 gedachtes over “Into the light of things”

  1. Heb je het boek van Alex Ross nu al gelezen? Een aanrader, maar ’t is zware kost. Very dense. (Stond btw twee jaar geleden nog aan het graf van Wordsworth in Grasmere, in de schaduw van eeuwenoude yew trees.

  2. Het staat op de lijst voor deze maand, maar ik ben mij momenteel door Solar aan ’t worstelen.

  3. Oei? Is Solar zwaar? Ik wou het ook graag lezen omdat ik opgevangen had dat het om ’n humoristische roman ging…

Reacties zijn gesloten.