long way

(Ik moet eens wat minder cryptische titels beginnen gebruiken; ik vind met moeite mijn eigen dingen terug, en ik heb natuurlijk niet eens een search geïnstalleerd. Er is natuurlijk altijd google; gebruik site:.volume12.net gevolgd door de zoekterm –ik zal binnenkort een search toevoegen. Al was het maar voor mijn eigen gemak.)

How’s that for an introduction (die verder niks met deze entry heeft te maken).

Het viel mij vanochtend op hoezeer ik al met de motor begin vertrouwd te raken (na +20.000 km). Vroeger werd ik al snel zenuwachtig als ik tussen de auto’s door moest rijden –en dan vooral als er van die dikke witte stippellijnen liggen, die een centimeter hoger zijn dan het wegdek, waar je wielen steeds afglijden. Nu aanvaard ik dit als gewoon, en word ik zelfs niet meer nerveus als de motor even een centimeter of drie verglijdt. (Note to self: niet te optimistisch worden.)

Van zo goed als geen ervaring met een motor, naar een initiatieles, de aanschaf van een motor, een basiscursus, een RECE opleiding, en een dag vrij rijden op het circuit van Zolder, en 20k km op de teller. En dat alles in amper een jaar tijd. In augustus doe ik nog eens een RECE opleiding (met BMC in Folembray), en hopelijk ergens in juli ook nog één (ik zou graag nog eens terug naar Croix gaan).

Ik zou het niet meer kunnen willen missen.