godver

Gisteren hadden we nog een mailtje gekregen van support@priorweb, dat ze vanaf 24u de server gingen vervangen om hardware problemen uit te sluiten. Goed nieuws dus. Ware het niet dat ik vanochtend op het werk toekwam, om te constateren dat de site nog steeds off-line was. En dat priorweb telefonisch alvast geen 24/7 bereikbaar is, net als de webserver waarop ik toevallig word gehost.

Enfin, I’m bitching again, maar als er 1 ding is waar ik absoluut lak aan heb, is het een gebrek aan communicatie (breek me de bek niet open). Als klant verwacht ik op de hoogte te worden gehouden. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis. Natuurlijk is 24/7 een halve mythe. Maar als er dan iets mis gaat, wat gaat er dan godverdomme mis. En wat doen jullie eraan.

En ik heb dubbele pech. Stel dat ik nu 3/4 in mijn jaartermijn zat, was ik al lang verhuisd. Maar ik heb nog maar net (as in: twee weken geleden) mijn jaarlijkse factuur betaald, dus –tenzij dit probleem zich blijft voordoen– heb ik geen zin om dat geld te verliezen. (En Exabytes ziet er inderdaad niet slecht uit.)

Sorry voor mij gezaag. Maar het lucht op.

(Desondanks sta ik op de 52e plaats bij de hot photoblogs. Begrijpe wie kan. Op alle vlak.)

Een gedachte over “godver”

Reacties zijn gesloten.