weekend

Ooit heb ik Henri wijsgemaakt dat vrijdag een speciale dage is. ’s Ochtends is het immers nog week; ’s avonds is het al weekend. En ik heb grote verwachtingen voor dit weekend.

1. Nerveus. Voor de eerste les doka. Allez, niet echt les, maar initiatie tot de initiatie. Voor mij hangt er veel van af. Ga ik verder met analoge fotografie (richt ik mijn eigen beperkte doka in), of switch ik naar digitaal. (Om eerlijk te zijn, denk ik nog steeds dat een volledige overstap naar digitaal nog steeds te vroeg is. Maar de lokroep is sterk.)

2. Verwachtingsvol. Voor het weer. De Lente. Met grote “L”. Want ik zou maandag dolgraag opnieuw met de motor heen en weer naar Brussel rijden. De files ’s avonds beginnen serieus op mijn zenuwen te werken. Het is de ganse week al ‘wreed erg’ geweest, vooral op de ring rond Brussel. Gemiddeld tussen de (volle) 30 en 45 minuten om van het werk totaan de E40 te geraken.

3. Standards. Die link had ik inderdaad gemist: de Web Standards Awards. De opdrachtgevers zijn overtuigd van de noodzaak, de uitvoerders maken spel van de extra kosten. Maar door allerlei politieke belemmeringen kan de supplier niet opzij worden geschoven. Edoch, I have a cunning plan (You wouldn’t know a cunning plan if it painted itself blue and danced naked on a harpsichord singing ‘Cunning plans are here again’! –Blackadder)

end transmission