audio

De finale beslissing nadert. Met 99% wordt het een combinatie van Thule Audio Spirit IA150B als versterker, en Opera audio Reference CD – 2.2 als bron (cd-speler).

Vreselijk getwijfeld tussen vanalles en nog wat, maar uiteindelijk (bijna) gekozen voor niet vanzelfsprekende aparatuur. Primare en Naim staan nog steeds hoog op het lijstje, en als ik ooit richting home cinema ga, komt er waarschijnlijk iets genre parasound halo en/of rotel, maar voorlopig vind ik niks beters (en betaalbaars) om muzikaliteit te benaderen (><geluid en/of beeld voor filmgeweld).

The joy of choice. (Zolang ik maar niet meer bij Bohes moet komen; die zaak komt nog steeds haar imago van 13 jaar geleden na.)

BTW vergeet boekskens zoals What HiFi en HiFi Choice: uiterst Brits, en zeer mainstream. Veel beter ben je dan af met het overzicht uit (het Franse) Diapason. Combineer dan verder (maar los daarvan) Diapason met Gramophone en BBC Music, en je krijgt een behoorlijk (maandelijks) overzicht van wat er reilt en zeilt de klassieke muziek. Ugh, en kijk ook op het internet natuurlijk. Of zoiets. Je kan geen bronnen genoeg hebben, zou Prof. Walter Prevenier kunnen gezegd hebben.