lens te koop

Een tijdje geleden heb ik de switch gemaakt naar Canon. Schoon gerief, de 5D is een gigantische stap vooruit op de D70 –groter dan naar de D200 volgens mij (al klets ik uit mijn nek, want ik heb nog nooit echt intensief met de D200 gewerkt). Maar goed, de cashflow staat ondertussen laag, en ik heb nog een groothoek nodig.

nikon 70-200En kijk nu, toeval wil dat ik zonder Nikon-toekomst eigenlijk geen nood meer heb aan mijn fantastische Nikkor AF-S VR 70-200 f/2.8G IF-ED. Dit is zonder twijfel –en zonder overdrijven– één van de beste Nikon-objectieven. Als ik bij Nikon bleef, en ik mocht maar één lens hebben, dan was het wel die. Ideaal voor concert- en sportfotografie, met snelle AF-S én VR.

Maar voor ik ze op ebay smijt, zo dacht ik, bied ik ze aan op mijn weblog. Bij ’t Konijn kost ze 1.888 EUR, bij Foto Rembrandt 1.949 EUR –ik bespaar u de prijs bij Focilux (of nee, toch niet: 2.306 EUR).

Hoewel ze zeer frequent werd gebruikt, verkeert de lens in nieuwstaat (hey, ik draag zorg voor mijn zaken). De koper krijgt er alles bij, inclusief verpakking, originele lenstas, alsook een 70mm UV filter.

Geïnteresseerd? Mail mij: public [at] volume12 [punt] net.

Oh, en ik heb ook nog een extender te koop voor daarbij, de Nikkor TC-14E II (379 EUR bij ’t Konijn).

(update 01/08/2007: de lens is ondertussen verkocht. Dank u voor de interesse.)

4 gedachtes over “lens te koop”

  1. idd mooie lens is het mogelijk om eens de prijs door te spelen en is hij nog vrij

  2. Hallo, ik heb belangstlling voor deze lens.
    Mag ik je vragen wat de vraagprijs is.
    Heel graag snel want ik ga over een week met vakantie.
    Bedankt, Klaas

Reacties zijn gesloten.