platitudes

Nieuwsgaring en analyses op hun best, betreffende de moord op Annick Van Uytsel. Ik citeer uit de twee vooraanstaande Belgische kranten.

In het Albertkanaal ter hoogte van Lummen is gisteravond in een vuilniszak het lichaam aangetroffen van het achttienjarige meisje Annick Van Uytsel. […] Alles wijst in de richting van misdadig opzet.

Alles wijst in de richting van misdadig opzet? Ge zoudt het niet zeggen. Is die journalist wel zeker dat ze niet per ongeluk in zo’n vuilniszak is terecht geraakt? Dat daar toevallig wat stenen in lagen, en dat die dan vanzelf in het water is gerold?

Er zijn twee denkpistes: ofwel werd ze ontvoerd door iemand die haar kende, ofwel kruiste een onbekende haar pad.

Ge meent het! Ofwel was het iemand die haar kende, ofwel iemand die haar niet kende? Trekt ge hier niet wat te rap conclusies, vriendschap?

*zucht*

Verdomme zeg. Back off. Als het dat maar is wat ge te vertellen hebt, dan zwijgt ge beter. En loop vooral de politie niet voor de voeten. Wacht, ge kunt straks misschien nog wat cruciale informatie lekken. Onder het mom van persvrijheid en al.

10 gedachtes over “platitudes”

 1. Of van die lugubere details zoals gisteren Goedele live van voor het ziekenhuis: “ze zijn nu waarschijnlijk de zak aan het open doen en kunnen dan met de autopsie beginnen…” waarom er niet mee aan toevoegen hoe ze dat doen? Brrr… voor mij hoeft dat niet

 2. Ik had dezelfde bedenkingen.
  Schrijf dan niks, hé zeg. Dat is net hetzelfde als op een examenvraag antwoorden met een herformulering van de vraag. In drievoud.

 3. djeee man jullie kunnen een stevig gents stukske zeiken hoor

  geen foto’s gaan maken daar mannen ?
  ik bedoel, met al dat hi-end materiaal kanje niet anders hé ?

  tssss

Reacties zijn gesloten.