uitgesteld

Als ik hier iets aankondig, zo heb ik al gemerkt, gaat het meestal niet door. We zijn gisteren dus niet tot in de bioscoop geraakt –hoewel het meteen een dubbelvisie ging worden: Volver (de nieuwe Almodóvar), en –jawel– The Da Vinci Code.

Helaas. In plaats daarvan, en met dank aan het immer weifelende seizoen (is het nu lente of herfst), had ik het genoegen uitgeput mijn bed op te zoeken. We zitten nog steeds volop in aftentijd.

Uitgesteld, maar niet verloren, zo dachten wij gisteren.

3 gedachtes over “uitgesteld”

 1. Penelope Cruz is natuurlijk wel een zoetje, maar Almodovar heeft betere dingen gemaakt dan Volver. Dun verhaaltje, dat aan het eind volledig wordt uitgelegd op het moment dat je het in feite niet meer verwacht.

  Als je dan toch in je bed ligt, doe je jezelf beter een plezier door een van zijn vorige pareltjes nog eens op dvd te bekijken. Serieus waar…

 2. Dun verhaaltje, dat aan het eind volledig wordt uitgelegd op het moment dat je het in feite niet meer verwacht.

  Dun verhaaltje vond ik het niet. Maar inderdaad, het einde mocht wat korter.
  Toch een pracht van een film met een lach en een traan 🙂

  serieus van genoten

 3. Kan je je voorstellen dat ik gisteren de verwarming terug heb moeten aanzetten ? Zo koud dat ik het had! Er zijn geen seizoenen meer. En als het zo blijft duren dan hebben we alweer een kutzomer voor de boeg, arg. Ik ga emigreren…

Reacties zijn gesloten.