misc 20030516

Aangezien het vandaag de mooiste dag van de week zou zijn, was ik half geneigd voor de eerste keer met de motor naar het werk te komen. Ik was half geneigd het niet te doen (eerst wat meer ervaring op te bouwen), maar gelukkig heeft Tessa me overhaald. Heerlijk gewoon.

Op het werk aangekomen (een kwartier vlugger dan normaal, en ik heb me –grotendeels– aan de legale snelheden gehouden), blijkt dat ik mijn security card vergeten ben. Normaal gezien is dat geen probleem, want Denise (onze kuisvrouw, uiterst sympathiek) is hier altijd als eerste, maar vandaag had ze –een zeldzame keer- vrijaf. Wachten dus.

Helemaal niet erg, want dit geeft me bovendien ruim de tijd om me om te kleden (er is een kuishokje in de gang, groot genoeg om als kleedruimte dienst te doen). Om 7u30 komt mijn baas eraan, maar blijkt dat hij zijn kaart verloren is. (Hilariteit.)

Nog eens vijf minuten komen twee andere collega’s uit de lift gestapt (Michelle en Joëlle), die gelukkig hun kaart wel bij zich hebben. Edoch, blijkt dat het alarm nog niet op zomeruur ingesteld staat, en dus moeten we alsnog wachten tot ofwel 8u, ofwel tot een van de general managers komt met een hogere security clearance graad. (BTW we werken hier met 29 en er zijn ongeveer 10 van die general managers.)

Als het eindelijk 8u05 geworden is (de klok loopt achter), kan de deur open en stormen 6 mensen ongeduldig naar hun eerste kop koffie. Maar we hebben behoorlijk wat afgelachen. (De sfeer is hier wel meer dan behoorlijk –als je de goede mensen bijeenzet.)

Zie ook:
Op deze site kan je een URL ingeven om te zien welk woord het meeste benadrukt wordt in de tekst op een bepaalde pagina. Voor dit weblog geeft dat het volgende.