blaffende honden

Blaffende honden bijten niet. Veel geblaat maar weinig wol. Grote lantaarn, klein lichtje.

Nietwaar, Karel van Keymeulen (kvk), Bart Vanacker en nu ook weer Dominiek (jammer dat ge u eerst achter een oppervlakkige post moet wegsteken om daarna in de commentaar pas toe te geven waar ge het eigenlijk over hebt). Houdt u toch eens met interessantere dingen bezig. (De kostprijs van de tramkaarten in Gent bijvoorbeeld, of het feit dat DS alweer in mijn brievenbus ontbrak vandaag, of –waarom niet– over het blikje fanta dat ge weer niet van Ogilvy hebt gekregen.) Jaloezie stinkt. En het is oersaai.

Het hoeft waarschijnlijk niet te verwonderen dat ik mij voor de volle honderd procent kan vinden in i.’s uitspraak omtrent engagement en inspraak. (Hebt g’em? Uitspraak – inspraak? Hé? Hé!)

[Update:] Dit gezegd zijnde, in zijn eerste alinea heeft hij (een beetje) gelijk, daar niet van, maar als ge iets over iemand te zeggen hebt, zeg dat dan. Noem namen, en verschuil u niet achter algemene retoriek. Open vizier en al.

3 gedachtes over “blaffende honden”

  1. En dan te zeggen dat de post gewoon bedoeld was bij wijze van “al dat heen-en-weergeroep haalt echt wel niets uit, verlaag je niet tot de modder van die gazetten, maar bewijs nu door er frontaal voor te gaan en je nergens iets van aan te trekken dat je beter bent”.
    Doch tevergeefs blijkbaar.

    Ik snap niet waarom ik meteen over diezelfde hekel als de journalisten in kwestie gehaald moet worden, ik denk dat ik net duidelijk genoeg gemaakt heb dat ik het niet met hun “gevoerde niveau” eens ben. Maar het zal inderdaad vermoedelijk uit jaloezie zijn dat dit kleine lichtje hier zich nogal aangesproken voelt.

    Nog een geluk dat er vuurtorens als deze weblog bestaan.

  2. hoe?! ik heb de post van dominiek gelezen en ik dacht daar toch steun voor gentblogt in te lezen en domi sneert toch ook naar de lafhartige DSO? of ben ik verblind en lees ik alles vanuit de overtuiging dat niemand ons een kwaad hart toedraagt?

    (bestaat dit spreekwoord wel?)

Reacties zijn gesloten.