RIP struikgewas

Tot zover struikgewas ([via], want ik heb die site nooit gevolgd). Geen nood, zo verklaren ze, want we stellen alles in het werk om zo snel mogelijk een soort van Nederlandstalige digg.com op u los te laten via de bovenstaande URL

Schiet mij niet dood, maar ik denk niet dat er iemand op een Nederlandstalige digg.com zit te wachten. Ten eerste hebben we al blogium.be om te zien wat er zoal reilt en zeilt in de Belgische blogosfeer. Ten tweede, daarbij aansluitend, is er de definitie: wat is een Nederlandstalige digg.com? Enkel linken naar Nederlandstalige artikels? Fat chance. En op een zoveelste verbastering van het concept met Engelstalige links zit al evenmin iemand te wachten.

(Misschien dat het concept aansluit bij de internet marketing plannen Ogilvy en consoorten, herbestemming van een ‘merknaam’ en al dat.)

Nu ja. ’t Is altijd jammer als een project wordt stopgezet, en hopelijk komt de creativiteit op een andere manier naar buiten. Succes!

Een gedachte over “RIP struikgewas”

  1. Ik weet het zo niet hoor. Volgens mij is er wel plaats voor een Vlaamse nieuws-site. Met door gebruikers aangebrachte nieuwsfeiten uit Vlaanderen.

    Of dat met het systeem Digg moet gebeuren? Waarschijnlijk niet – je haalt zelf aan dat als mensen de vrijheid hebben om onbeperkt te linken, het niet zal beperkt zijn tot Vlaanderen.

    Misschien een kleine aanpassing aan het digg-concept, waarbij bronnen gelokaliseerd kunnen worden, en waarbij nieuws op die lokatie kan gefilterd worden?

Reacties zijn gesloten.