spamsluis

Niet alleen op internet wordt men er mee geplaagd, wij hebben reeds geruime tijd een FAX-spammer aan ons been (lees: meer dan een jaar). Alleen, wij hebben geen fax.

Vandaag zag ik –dank zij Telenets Ken je Beller– heel even zijn naam op het display van onze telefoon verschijnen, voor het door zijn nummer werd vervangen. Jawel, ik heb reeds ettelijke malen geprobeerd hem terug te bellen, maar vanzelfsprekend geeft het nummer de ganse tijd bezet.

Daarom, Marnix Sluys met tel/fax 03 290 50 07, gelieve ons niet meer te bellen. Wij hebben geen fax, u verschiet uw poer voor niets en werkt daarbij alleen maar ferm op onze zenuwen. Het is genoeg geweest.

4 gedachtes over “spamsluis”

 1. De heer Sluys woont zelfs te Lint, en zijn exact adres is te vinden via “http://www.1207.be/”, via het zoeken op nummer “http://www.1207.be/nl/jsp/1x07be_reverse_search.jsp”. Ken Je Beller, indeed.

  Tot zover uw privacy.

 2. Inderdaad. Ik heb zelfs een foto van de man in kwestie gevonden. Er bestaan geen geheimen op het internet…

 3. Hehe, cool, die privacy…

  Die faxspam bestaat al vrij lang. In VTK zie je ’s ochtends ook wel elke dag een paar papieren aan de fax liggen met reclame over toners ed. In bepaalde bedrijven is de plaag nog veel erger geweest vroeger en had men het probleem dat ’s ochtends telkens al het papier in de fax op was.

 4. Sommige van deze bedrijven zijn zo dom dat ze hun eigen faxnummer erop zetten. Gewoon even via de PC-fax een blad of twintig volledig zwart terugfaxen (gemakkelijk te doen via MS Word).

  Hoeveelheid verdubbelen indien ze aanhouden…

  Dat helpt soms

Reacties zijn gesloten.