Anciaux Liegt!

Gent wil geen nieuw Antwerpen worden, noch op politiek, noch op economisch vlak. Maar kan iemand alstublieft het overduidelijke bedrog van Anciaux uit de regering dumpen (en meteen ook Gent behoeden voor zaken zoals de opzet van Foruminvest die, vlakbij de originele miskleun, een nieuw Shopping Center Gent Zuid plant neer te poten) ?

Gent is veel te bescheiden, lezen we dan in de reacties. Gent is niet genoeg georganiseerd, Gent is te chaotisch, en dat zorgt er dan weer voor dat het niet coherent genoeg naar buiten treedt. Nochtans is Gent –als ik even mag navelstaren– duidelijk genoeg voor de Gentenaars. En is Gent met duidelijke plannen naar Anciaux gestapt, die daar, neofiet als minister, 50 miljoen voor opzij zette, vervolgens zijn staart introk en zijn ziel aan Antwerpen verkocht.

Weg met Anciaux! (Anciaux Liegt!)

4 gedachtes over “Anciaux Liegt!”

  1. Gent tot anciaux :
    Gij zult branden in de hel! Gent zal u verkrachten! Met zijn bokkepoot tot in uwen slokdarm, met zijn horens in uw gat, elke dag opnieuw! En elke dag opnieuw zult gij nadenken over al die keren dat gij Gent voorbij zijt gegaan zonder respect te tonen, en ik, ik zal vanuit gent pissen op uwen kop zodat uw ogen van de stoom zullen verbranden. Da ga’k ik doen!

  2. Is er iets gebeurd dan ?

    😀

    (Verdorie, ik verdien nu toch echt wel een complimentje. Zo’n goesting om hier zwaar te gaan trollen, en het dan zo beschaafd houden…)
    🙂

Reageren niet meer mogelijk.