tv tv tv touché

Sorry. Flauwe titel, maar wel een schitterend programma (Alida Neslo, Herman Van Molle, Jessie De Caluwe). Edoch, dit doet hier niets terzake.

On to Cartoon Network en Turner Classic Movies. Twee nieuwe zenders, maar dan wel twee zoals TV2 (Ketnet en Canvas). Wreed gemakkelijk voor Henri zijn TV-moment. Ketnet niet goed? Dan een cartoon (bovendien vaak in het Nederlands, tot een zeker tijdstip). En daarna TCM (waar ik echter nog niet veel naar gekeken heb (enkel gezapt), omdat ik geen TVGids had.

Op eurotv staan ze niet vermeld, evenmin op advalvas. Cartoon Network heeft een goede site, met een degelijke tv-gids (al is de Belgische site onbestaande).
Met TCM ligt dat iets anders. De site is decidedly Amerikaans, en een beetje te chaotisch naar mijn smaak. Gelukkis is er tvsite.be, met listings voor zowel CN als TCM.

Morgen (vrijdag) tonen ze bvb The Haunting, Poltergeist, The Hunger, The fearless Vampire Killers (niet te missen), Village of the Damned (boek van John Wyndham) (een welgevulde nacht). En zaterdag The Time Machine (de versie van 1960), 2001: A Space Odyssey en Brainstorm (met Christopher Walken en Nathalie Wood!).