lenzen, daar! (bis)

En ondertussen werd ook het tweede pakketje (twee dagen geleden reeds) op het werk bezorgd. Hoewel de ontvangst van betaling bij Foto Konijnenberg (koopdigitaal.nl) blijkbaar iets moeilijker verliep dan bij digitalstreet, gebeurde ook die levering prompt (maandag bevestiging van betaling, naar eigen zeggen dindsdag verstuurd, woensdag ontvangen).

Werden bij deze toegevoegd aan mijn uitrusting:

En laat ik mij maar meteen bij iedereen aansluiten: surf naar uw on-line verkoper van keuze, ga desnoods naar de fnac (waar u hem te duur betaalt), maar schaf u (vandaag nog), die Nikkor AF 50 f/1.8 aan. (Op voorwaarde dat u over een Nikon camera beschikt.)

the gift

Scherp, snel (genoeg), goedkoop. Zal slechts met moeite van mijn toestel weg te branden zijn als meeneemlens.

geconcentreerd

Werkt zelfs in het felste tegenlicht.

3 gedachtes over “lenzen, daar! (bis)”

  1. De Canon EF 50 f1.4 USM maakt ook al een tijdje deel uit van mijn fototas en eigenlijk zit die lens steevast op mijn eos geschroefd. Ze gaat er alleen af voor de EF 70-200 f2.8 die jij nu ook in je bezit hebt, zij het dan Nikkor. Meer heb je niet nodig. Die 50 vergt wel een andere manier van fotograferen als met een zoomlens maar dat raak je snel gewend. Veel succes ermee.

  2. Die 50mm behoort tot mijn basismateriaal. Zo’n lens moesten ze standaard monteren op iedere verkocjte consumercamera, ipv aan slappe zoom.

    Vandaag wel een 80-200 ED AF D op de kop getikt voor 150€ (model ’93-’97). Hier en daar wat tikken gekregen en een paar optische foefkens, maar voor de rest een heerlijk beestje. Wrrrraawww.

  3. ik ben gisteren gaan kijken bij de lokale fotoboer voor die Nikkor AF 50 f/1.8 en dat mens zei iets in het genre van dat is een plastieke lens je kan beter een iets duurdere nemen.

    klopt dit of wou die gewoon geld uit mijn zakken slaan ?

Reacties zijn gesloten.