verdwaasd

’t Is zaterdag. Er gebeurt vanalles op zaterdag:

 • De ganse dag op zoek geweest naar mijn krant, maar vanzelfsprekend vergeten kijken in ‘de andere’ brievenbus (die slechts eens per kwartaal door een verdwaalde besteller wordt bezocht).
 • Aan de Koren- en Graslei is men druk doende Polé-Polé op te bouwen, interessant om zien, en voor sommigen misschien nog interessanter dan voor ondergetekende, want inclusief ontblote bovenlijven met de te verwachten wasborden buiken.
 • Ik heb terug bonen in huis (na drie dagen zonder): Moka du Brésil is mijn huidige favoriet (meteen een halve kilo gekocht).
 • Mijn lens komende van digitalstreet.nl zit ondertussen reeds in Brussel, dus ik hoop die maandag op het werk netjes afgeleverd te krijgen.
 • Oh, is er al iemand in De Zwerm begonnen? Ik ben het toch wel vergeten kopen zeker?

3 gedachtes over “verdwaasd”

 1. Die krant dat moet De Morgen zijn zeker? Ik zag dat je ook Studio zes, Maak dat je wegkomt….las.
  Interessante site is dit.
  groetjes

 2. Inderdaad DM. Ik was van plan de boeken te lezen als ze uitkwamen, maar mijn backlog was te groot. Misschien begin ik er volgende week aan (Gentse Feesten).

 3. De Zwerm: enkele weken terug gekocht, puur afgaand op de cover. Hoofstuk of twee gelezen: vrij veelbelovend, maar gezien de niet ophoudende stroom kranten en tijdschrijften bovenop het vakantiestapeltje gelegd. Volgens het internet zou ook de rest van het boek niet slecht zijn…

Reacties zijn gesloten.